Om ossYachtschool bedriver utbildningar inom navigation och båtliv. Vårt fokus är södra Sverige där vi både genomför schemalagda kurser liksom skräddarsydda kurser för båtklubbar, segelsällskap och andra. Vi som driver Yachschool och jobbar som instruktörer är:


Henrik de Vries som har en lång erfarenhet inom båtliv. Kappsegling från klubb till VM. Arbetat på privat Yacht och med sightseeingbåtar. Har en Fartygsbefäl klass VII, Makinbefäl klass VIII, Handhavande Snabba Fartyg, Safety Officer, Proffesional Practice & Responsibilities, Yachtmaster CE och är certifierad förhörsförättare inom NFB.

Kontakta Henrik på 0766 453 000 eller henrik@yachtschool.se


Paul Hansson som seglat och tillbringat mycket tid på havet sedan barnsben. Kappseglat bana och havskappsegling. Jobbar som skeppare på segelbåtar och RIB för eventföretag samt skeppare på sightseeingbåtar. Är också befälhavare och frivillig sjöräddare inom Svenska Sjöräddningssällskapet. Paul har Fartygsbefäl klass VII, Maskinbefäl klass VIII, Handhavande snabba fartyg och Crowd and Crisis Management.

Kontakta Paul på 0703 55 55 13 eller paul@yachtshool.se


WHY CHOOSE US?


Lorem ipsum dolor sit amet, potenti at torquent dui augue nunc mattis an vulputate

totam curabitur ante imperdiet vestibulum sem pede ut dolor sem in sem suspendisse nec

duis, nibh sit laoreet eu vitae enim odio id mollis fusce est tempor.